Vraag gratis offertes aan

   
Materiaal soort*
Naam: *
Titel:
Type aanvraag: *
Telefoonnummer: *
Bij voorkeur bellen:


Email adres: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Carport leveranciers

Snel en eenvoudig offertes bij carport leveranciers in uw buurt!

Over carport leveranciers


Heeft u net een nieuwe auto gekocht en wilt u dat deze nog wel even nieuw blijft? In dat geval kunt u het best zorgen voor een goede bescherming. U kunt dan een garage laten bouwen, maar dat zal in veel gevalleen een kostbare aangelegenheid zijn, of iets wat totaal niet in uw smaak valt.

Een oplossing is dan de carport! Deze overkapping voor auto’s is een aanwinst voor uw huis en tuin, met een eigentijdse doch simpele uitstraling is de carport vrij gemakkelijk tegen of nabij ieder huis in te passen.

Een carport kent een aantal zeer aantrekkelijke voordelen:

  • Uw auto is beschermd tegen allerlei weersinvloeden
  • Geen ruiten krabben als het heeft gevroren
  • Niet langer last van vogelpoep
  • U stapt altijd droog in
  • Grote licht inval
  • Relatief goedkoop aan te schaffen

Carports zien we voornamelijk terugkomen bij woning die beschikken over een eigen oprit. Hier is het simpelweg gemakkelijk een carport te installeren. Echter, als u een (voor)tuin heeft aan de straat kant kunt u ook een carport laten installeren. Carports zijn namelijk op aanvraag in diverse maten te leveren, zelfs voor de kleinere tuinen/opritten.

Materiaal
Tegenwoordig wordt een carport veel opgebouwd uit aluminium frame delen. De overkapping zelf is vaak uitgevoerd in (transparant) polycarbonaat. Veel gebruikte materialen voor het frame zijn voornamelijk de traditionele soorten als hout, staal en kunststof.

Qua vormgeving bent u ook niet gehouden aan een bepaalde soort. Zo zijn daken er in gebogen vorm, maar ook in schuin aflopend of als plat dak.

Daarnaast kunnen carports ook worden opgebouwd voor diverse groottes. Dus wanneer u een overkapping voor twee of meer auto’s wenst, en u heeft er ruimte voor, dan zijn daar zeker de mogelijkheden voor aanwezig.

Toepassing
Een carport zal voornamelijk gebruikt worden om uw auto te stationeren. Toch kan het zo zijn dat u erg veel ruimte (over) hebt en dat u er meer in kwijt kan. Een carport is dan ook prima te gebruiken voor opslag van (tuin)meubels, als vervangend terras, u kunt buiten zitten terwijl het regent.

Bouwvergunning carport
Wanneer u besluit een carport te plaatsen dan koet u in de gaten houden dat u mogelijk een vergunning moet aanvragen. Carports die een groter oppervlak kennen dan 30 m2 moeten bij de gemeente een vergunning aanvragen.